ΠΑΤΑΤΕΣ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΠΟΛΑΥΣΗ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΑΤΑΤΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΠΟΥΚΙΑ

Η εταιρεία Χατζηγεωργίου ασχολείται επιτυχημένα εδώ και χρόνια με την επεξεργασία νωπής πατάτας, καθώς και τον τεμαχισμό της σε διάφορους τύπους κοπής, ώστε να ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες κάθε επαγγελματία και στις απαιτήσεις των σύγχρονων καταναλωτών!

Οι πατάτες Χατζηγεωργίου αποτελούν το απόλυτο συνοδευτικό σε κάθε πιάτο, ιδανική γέμιση σε σάντουιτς, δίπλα σε burgers, στο φούρνο, αλλά απολαμβάνονται το ίδιο υπέροχα και μόνες τους, ως ένα λαχταριστό σνακ!

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

ΟΙ ΠΙΟ ΝΟΣΤΙΜΕΣ

ΠΑΤΑΤΕΣ

Οι νωπές πατάτες Χατζηγεωργίου αποτελούν μία ολοκληρωμένη λύση για κάθε επαγγελματία, δίνοντας δεκάδες επιλογές συνδυασμών στα πιάτα των πελατών σας, μα πάντα την ίδια εξαιρετική γεύση & ποιότητα!

ΑΡΙΣΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

ΕΚΛΕΚΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ

ΑΠΙΘΑΝΗ ΓΕΥΣΗ

ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΠΑΤΑΤΕΣ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΠΟΙΟΤΗΤΑ & ΓΕΥΣΗ

01. ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΡΩΤΗΣ ΥΛΗΣ

Διαλέγουμε τις πατάτες μας ακολουθώντας τα πιο αυστηρά κριτήρια ποιότητας, εξαιρετική εμφάνιση, τη φρεσκάδα και την υπέροχη γεύση!

02. ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΟΠΕΣ

Οι διάφορες κοπές της πατάτας μας είναι ιδανικές για τις ανάγκες κάθε επιχείρησης εστίασης, με στόχο την απόλυτη ικανοποίηση των καταναλωτών!

03. ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Οι πατάτες Χατζηγεωργίου έρχονται στο χώρο σας σε vacuum προστατευμένη συσκευασία για 100% ποιότητα και φρεσκάδα του προϊόντος!

ΣΥΛΛΟΓΗ Α' ΥΛΩΝ - ΕΛΕΓΧΟΣ - ΔΙΑΛΟΓΗ - ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ - ΠΑΡΑΔΟΣΗ

ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ - 2021 ΝΩΠΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ DATASPOT.GR